SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bamsegympa och Familjegympa
Bamsegympa 
Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta (3-5 år) där de tillsammans med Bamse och hans vänner får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.
 
 
Terminstart: Söndag 19/9
 
 
Grupper
Tid:   kl.14.45-15.45
Tid:   kl.16.00-17.00
 
Anmälan
Bokningen öppnar v.36 på vår hemsida, se under "anmälan".
 
Nyhet för hösten! När bokningen är öppen kan ni se antalet platser och direkt boka en plats för aktuell grupp om det finns lediga platser, inget kösystem tillämpas. 
 
Tid: 1 timme/vecka (10 tillfällen) 
 
 
Familjegympa
En rolig allsidig motorisk träning för de allra yngsta (ca 3-6 år) där barn och vuxna tillsammans provar olika sätt att röra sig. De vuxna är med som stöd för barnen men även som deltagare. Vi uppmuntrar till rörelse genom musik, lek och olika aktiviteter. Vi hittar rörelseglädje tillsammans - det är Familjegympa. 
 
Terminsstart: Ingen kursstart Ht-21
Tid: 1timme/vecka (10 gånger)
 
Avgifter:

Avgifter för våra grupper kan ni ta del av under fliken "avgifter". 

 

Bli ledare!
2021-08-09 16:36

Vi söker fler ledare till höstens barngrupper. Bamsegympa är för barn ca 3-6 år och har fokus på lek, motorik och rörelsglädje. Kan du tänka dig att bli ledare i en grupp? Läs mer under anmälan och "Bli ledare hos oss!" eller kontakta elisabet.ag@hotmail.com för mer information eller frågor.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsbygymnasterna, 21/10 18:23 
Älvsbygymnasterna, 14/10 20:08 
Älvsbygymnasterna, 18/09 17:01 
Älvsbygymnasterna, 06/09 21:54 
Älvsbygymnasterna, 31/07 21:51 
Älvsbygymnasterna, 05/07 09:59 
 
Stort tack till vår huvudsponsor Älvsbyhus och övriga sponsorer som hjälper oss att fortsätta kunna sprida rörelseglädje i kommunen.

Våra träningsgrupper Estelle, Tove, Regina, Astrid, Liv, Greta och Eva är döpta efter nya och gamla Älvsbyhusmodeller.
Kolla in Älvsbyhus modeller här:

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/tidigare-husmodeller/
 
Älvsbygymnasternas föreningsoverall

Älvsbygymnasterna och Vera Sport samarbetar kring gymnastik- och profilprodukter. Alla medlemmar i Älvsbygymnasterna har rabatt på Vera Sports alla produkter samt Älvsbygymnasterna:s profilkläder. 

Alla som vill handla måste skapa ett eget konto på Vera Sport. För instruktioner kring hur man skapar ett konto läs under rubriken "Beställa profilkläder" här på hemsidan.

Föreningsoveraller och andra produkter kan köpas via Älvsbygymnasternas Web shop hos Vera Sport. OBS! Under hösten -21 utgår nuvarande modell av föreningsoverallen.
verasport.se
Har ni ett spelkonto på Svenska spel så koppla det gärna till Älvsbygymnastena om ni vill sponsra oss.

https://www.svenskaspel.se/grasroten/sok?q=%C3%84lvsbygymnasterna%20%C3%84lvsby%20IF&qc=grasrot