Välkommen till Älvsbygymnasterna!
Vi arbetar efter policyn ”Gymnastik för alla” och vi hoppas att ni kommer att trivas bra med vår träning och att vi tillsammans kan arbeta för en väl fungerande förening.

Du som förälder eller ungdom, bli medlem, medlem över 16 år kan påverka föreningens framtid.

Sommarläger 2022 - nu kan du anmäla dig!
2022-04-10 19:26
Nu kan du anmäla dig till Sommarläger 2022. Foto: Anders Åberg

Våra populära Sommarläger i Kvinnlig Artistisk Gymnastik är tillbaka! I år satsar vi på endast ett läger; vid stort intresse undersöker vi om vi kan köra fler. Vi brukar arrangera små och uppskattade läger.

Till dessa läger får du som vårdnadshavare anmäla ditt/dina barn själv. Vi står för tränare. Sista anmälningsdag till ordinarie läger är 4 juni kl. 23.55.

• Läger 1: 18-19/6 nivå Steg 5 - 7, födda 2014 el. tidigare

Klicka här för att komma till bokningen

Inbjudan

Älvsbygymnasternas Coronaregler

Följ oss gärna på Facebook och i våra evenemang där!

Varmt välkommen med din anmälan!

/ Älvsbygymnasterna genom Brittmari Åberg

Säsongsavslutningsläger för KvAG‑grupperna
2022-03-29 18:42

Älvsbygymnasterna bjuder in alla gymnaster som tränar i våra grupper i Kvinnlig Artistisk Gymnastik - Idun, Greta, Eva, Liv, Regina, Tove, Estelle - till Säsongsavslutningsläger 12/6. Se inbjudan för mer information och anmäl HÄR, eller under "Anmälan" senast 22/5.

Vi ser fram emot ett roligt gymnastikläger och hoppas att så många som möjligt har möjlighet att delta - oavsett ålder eller hur länge man tränat!

Preliminära tävlingsdatum ute nu
2022-02-05 14:25

Preliminära datum för tävlingar inom region Norr för vårterminen 2022 ligger nu ute under Tävling/läger! Där kan ni också läsa om de tävlingar och läger Älvsbygymnasterna deltar på.

Väl mött till en ny härlig termin med Älvsbygymnasterna!

Nu går det att hyra gymnastikhallen igen!
2021-09-18 17:01
Hallen kan hyras till kalas och annan träningsverksamhet!

Glädjande besked! Nu går det åter att hyra gymnastikhallen till kalas och annan träningsverksamhet, med vissa restriktioner. För priser, mer information och bokning är ni välkomna att höra av er till vår hallbokare Josefin via uthyrningag@gmail.com

/Styrelsen

Nu öppnar bokningen till Bamsegympa ht-21
2021-09-06 21:54
V.36 öppnar anmälan till våra grupper i Bamsegympa

Uppdaterad:  Grupperna är fullbokade för hösten 2021.

Nu öppnar bokningen till våra grupper i Bamsegympa (3-6 år).

Tid: Start söndag den 19/9.

(10 tillfällen, ev. uppehåll för lov)

Nyhet!

Nyhet för denna termin är att ni direkt i bokningen kan se om det finns plats kvar i våra grupper och boka en plats.

Ni hittar bokningen under "anmälan".

Ni kan läsa mer om vår verksamhet och Bamsegympa på vår hemsida.

Välkommen till en termin med lek och rörelseglädje!

Nyheter från våra grupper
Tävling/läger, 10/04 19:14
Tävling/läger, 29/03 19:06
Tävling/läger, 02/03 20:15
Tävling/läger, 05/02 14:22
Tävling/läger, 15/12 21:25

Våra träningsgrupper Estelle, Tove, Regina, Liv, Greta, Eva och Idun är döpta efter nya och gamla Älvsbyhusmodeller.

Älvsbygymnasternas föreningsoverall och profilkläder

Älvsbygymnasterna och Vera Sport samarbetar kring gymnastik- och profilprodukter. Alla medlemmar i Älvsbygymnasterna har rabatt på Vera Sports alla produkter samt Älvsbygymnasterna:s profilkläder.  Besök Vera Sport och se Älvsbygymnasternas utbud med nya profilkläder ht-21.

Läs mer under rubriken "Beställa profilkläder" här på hemsidan.