Välkommen till Älvsbygymnasterna!
Vi arbetar efter policyn ”Gymnastik för alla” och vi hoppas att ni kommer att trivas bra med vår träning och att vi tillsammans kan arbeta för en väl fungerande förening.

Du som förälder eller ungdom, bli medlem, medlem över 16 år kan påverka föreningens framtid.

En rolig start på sommarlovet
2024-06-16 11:43
Grupp 2 på Sommargympaskolan.

För andra året i rad erbjöd Älvsbygymnasterna Sommargympaskola i Kvinnlig Artistisk Gymnastik till barn från 6 år och uppåt. Ett perfekt tillfälle att prova på gymnastik och att starta sommarlovet med rörelseglädje.

16 barn fick chans att delta, men efter sjukdom och andra förhinder var det sju som dök upp i första gruppen och fem i den andra.

Vlad fick Stora ledarklubbens stipendium
2024-06-06 20:44
Foto: Anders Åberg

Älvsbygymnasternas tränare Vlad Khomych har tilldelats Stora ledarklubbens stipendium för sitt goda arbete och engagemang inom föreningens verksamhet.

Vlad var med och startade en träningsgrupp i Manlig Artistisk Gymnastik för ett år sedan och är numera tränare tre gånger i veckan för gymnaster i åldrarna 7-11 år. Han är ett gott föredöme genom sitt engagemang, vilja till samarbete och utveckling.

"Vlad är en mycket uppskattad ledare i vår förening. Han är duktig på att se barnen och att interagera med andra tränare och föräldrar. Han gläds med gymnasterna när de lyckas och vill det bästa för alla."

Stora ledarklubbens stipendiat får ett pris på 1 500 kr.

Stipendiet delades ut under Nationaldagsfirandet i Älvsby kyrka 6 juni.

SKRIBENT: Brittmari Åberg

Nytt datum för Anatoli Cup
2024-06-06 18:16

Vårens inställda tävling Anatoli Cup flyttas fram till lördagen den 14 september 2024.

/Älvsbygymnasterna

Gymnastikhallen återställd
2024-06-06 17:53

Nu är gymnastikhallen återställd och vår verksamhet kan återgå till det normala.

Frågor om träningar besvaras av respektive grupps tränare. Övriga frågor besvaras av styrelsen.

/Styrelsen

59:e Anatoli Cup - flyttas fram
2024-05-29 13:35
Foto: Anders Åberg

Lördagens Anatoli Cup är inställd på grund av en vattenskada, som trots hårt arbete från alla inblandade inte hinner bli åtgärdad i tid.

Vi ser över möjligheten att arrangera tävlingen längre fram och återkommer med nytt datum så snart vi kan.

/Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Tävling/läger, 16/06 11:43
Tävling/läger, 14/06 14:36
Tävling/läger, 06/06 18:16
Tävling/läger, 29/05 13:35
Tävling/läger, 21/05 15:29
Tävling/läger, 07/05 16:17

Våra träningsgrupper Tove, Eva, Idun och Lasse är döpta efter nya och gamla Älvsbyhusmodeller.

Älvsbygymnasternas föreningsoverall och profilkläder

Älvsbygymnasterna och Vera Sport samarbetar kring gymnastik- och profilprodukter. Alla medlemmar i Älvsbygymnasterna har rabatt på Vera Sports alla produkter samt Älvsbygymnasterna:s profilkläder.  Besök Vera Sport och se Älvsbygymnasternas utbud med profilkläder.

Läs mer under rubriken "Beställa profilkläder" här på hemsidan.