Anmälan till styrketräning

Var med och svetas med oss!

Anmälan till styrketräning är nu öppen. Du kan lätt anmäla dig via formuläret (vid inloggning finns anmälningsformuläret under rubriken "Övrigt")

Har du frågor om anmälan kan du kontakta: elisabet.ag@hotmail.com

Välkommen med din amälan!

Anmälan till bamsegympa, grupp 2

Strålande nyhet! Vi har platser kvar till bamsegympa på söndagar 14:45 - 15:45.

Om du vill delta anmäller du dig lätt och via formuläret(vid inloggning finns anmälningsformuläret under rubriken "Bamse").

Välkommen till mycket glädjerörelse och lek!

Anmälan till Bamsegympa, grupp 1

Strålande nyhet! Vi har platser kvar till bamsegympa på söndagar 16-17.

Om du vill delta anmäller du dig lätt och via formuläret (vid inloggning finns anmälningsformuläret under rubriken "Bamse").

Välkommen till mycket glädjerörelse och lek!

Gymnastik - Intresseanmälan Läsåret 21/22
https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={6C52FB26-782C-4157-B440-1C7E1683B266} En intresseanmälan gäller för läsåret som anges i överskriften ovan. Intresseanmälan ger ingen garanti för plats och raderas efter läsårets slut (sista Juni). Har vi inte hört av oss innan läsårets slut har vi tyvärr inte kunnat erbjuda plats.
Bli ledare hos oss!

Vill du syssla med något meningsfullt och viktigt där du får möjlighet att vara en god förebild för barn och ungdomar som vill träna gymnastik, hjälpa dem att utvecklas inom idrotten och se dem växa som personer? Då kanske det här är något för dig!

Vi står för utbildningen - du planerar och leder träningarna

Älvsbygymnasterna söker ständigt nya ledare då det är många som vill delta inom våra olika verksamheter. Som ledare får du den utbildning du behöver för att kunna utföra dina ideella uppdrag och du får möjlighet till guidning av mer erfarna tränare om du så önskar. Ibland startar vi nya grupper med helt nya tränare eller så får du som ledare först gå in i en befintlig grupp för att lära upp dig och bli varm i kläderna. I vissa fall kan föreningen erbjuda hjälp av unga gymnaster (ca 12-14 år gamla) som kan visa övningar och stötta som hjälptränare utan att själva ha det yttersta ansvaret.

En ny grupp bör bestå av minst två tränare som är villiga att ta på sig huvudansvaret i gruppen. För att du ska kunna utbilda dig och leda en grupp behöver du fylla minst 15 år under kalenderåret. Om du som förälder ställer upp som ledare garanteras ditt barn en plats när din medverkan leder till att en ny grupp startar.

Boka gärna möte på gymnastikhallen med oss så kan vi visa hur det ser ut, gå igenom vad uppdraget innebär och se om upplägget passar båda parter.

En plats för glädje, utveckling och gemenskap

Gymnastikhallen är en plats där man får möjlighet att känna gemenskap, uppleva rörelseglädje, utvecklas motoriskt, bli starkare och smidigare; en plats där barn får lära sig att vänta på sin tur, ha roligt och utvecklas i sin egen takt. Gymnastiken erbjuder dessutom en bra grund till andra sporter, oavsett om man tränar dem samtidigt eller väljer en annan idrott längre fram i livet.

- Alla tror att "gympa" är svårt. Jag har kommit in i gymnastiken sent i livet som förälder och vill påstå motsatsen. Med den utbildning man får är det inte svårare än att knåpa ihop ett kvartersfotbollslag. Att bli gymnastikledare är den roligaste utmaning jag tagit mig an. Man får dessutom så mycket glädje tillbaka ifrån barnen, säger tränare, tillika ledaransvarig, Elisabeth Berglund.

Begränsat belastningsregister - krav

Alla våra ledare måste visa upp ett giltigt begränsat belastningsregister från Polisen för att få förmånen att leda våra barn och ungdomar inom våra verksamheter.

Intresserad?

Kontakta ledaransvarig för frågor och/eller intresseanmälan!

Kvinnlig Artistisk Gymnastik, Manlig Artistisk Gymnastik:

Elisabeth Berglund, 070-551 07 62

Bamse- och Familjegympa, Styrketräning/AMT:

Elisabet Ölund, elisabet.ag@hotmail.com

Övriga förslag på inriktningar:

Kontakta någon av ovanstående eller medlem i styrelsen.

Föreningsoveraller och andra produkter kan köpas via Älvsbygymnasternas Web shop hos Vera Sport. OBS! Under hösten -21 utgår nuvarande modell av föreningsoverallen.