SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till vårt bokningssystem!

 

Välkommen till vårt bokningssystem. Här kan du logga in och se om det finns lediga platser i de grupper som har bokningsbara platser ex. Bamsegympa, styrketräning, lovaktiviteter, läger och sommargympaskola.

 

Logga in: Här

 

Artistisk gymnastik

Ny intresseanmälan till våra grupper i artistisk gymnastik gör ni på vår hemsida från och med 1/8-23. Läs mer här nedan under "Intresseanmälan artistisk gymnastik 23/24". Ni som har gjort en intresseanmälan till våra grupper i artistisk gymnastik under perioden får meddelande av oss när det finns lediga platser.

  

Intresseanmälan Artistisk Gymnastik 23/24
Gör din intresseanmälan genom att fylla i följande formulär: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={6C52FB26-782C-4157-B440-1C7E1683B266} 1 augusti öppnar intresseanmälan till artistisk gymnastik från ca 6 år och uppåt. Intresseanmälan gäller till våra grupper i Manlig Artistisk Gymnastik och Kvinnlig Artistisk Gymnastik. En intresseanmälan ger ingen garanti för plats och har vi inte hört av oss innan periodens slut har vi tyvärr inte kunnat erbjuda plats. Ny intresseanmälan görs varje år från 1 augusti.
Anmälan till Bamsegympa öppnar den 7 januari -24

Vi öppnar bokningen till Bamsegympa söndag den 7/1 om det finns lediga platser.

 

Ni kan själva se aktuella grupper, om det finns lediga platser och boka en plats.

Välj vilken grupp/tid ni vill boka under rubriken "Bamse"

 

Bamsegympa (10 tillfällen/termin) Preliminär start är v.2. 

 

Lördag kl. 10.00-11.00

Söndag kl. 14.00-15.00

Söndag kl. 15.00-16.00

Söndag kl. 16.00-17.00

 

 

Anmälan: Boka här  (Bokningen öppnar den 7/1 kl. 07.00 om det finns lediga platser.)

 

Avgifter:  750kr/termin + 100 kr medlemsavgift (jan-dec) Läs mer på vår hemsida under "avgifter". 

 

Välkommen till en termin med lek och rörelseglädje!

Bli stödmedlem

Stötta Älvsbygymnasterna genom att bli stödmedlem. Som medlem kan du även påverka din förening. 

Medlemsavgift: 100kr/år (jan-dec)

Bli stödmedlem genom att fylla i följande formulär

 

Tack för ditt stöd!

 

 

Anmälan till styrketräning/AMT vt-24

Var med och svettas med oss!

 

Anmälan 

För att delta i gruppen gör du en anmälan via formuläret nedan. (Anmälan gäller oavsett om du väljer drop in eller 10-kort )

Du kan lätt anmäla dig via formuläret (vid inloggning finns anmälningsformuläret under rubriken "Övrigt")

Vid anmälan blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgift 100kr/år (jan-dec).

 

Har du frågor om anmälan kan du kontakta: elisabet.ag@hotmail.com 

 

Välkommen med din amälan!

Bli ledare hos oss!

 

Vill du syssla med något meningsfullt och viktigt där du får möjlighet att vara en god förebild för barn och ungdomar som vill träna gymnastik, hjälpa dem att utvecklas inom idrotten och se dem växa som personer? Då kanske det här är något för dig!

 

Vi står för utbildningen - du planerar och leder träningarna

Älvsbygymnasterna söker ständigt nya ledare då det är många som vill delta inom våra olika verksamheter. Som ledare får du den utbildning du behöver för att kunna utföra dina ideella uppdrag och du får möjlighet till guidning av mer erfarna tränare om du så önskar. Ibland startar vi nya grupper med helt nya tränare eller så får du som ledare först gå in i en befintlig grupp för att lära upp dig och bli varm i kläderna. I vissa fall kan föreningen erbjuda hjälp av unga gymnaster (ca 12-14 år gamla) som kan visa övningar och stötta som hjälptränare utan att själva ha det yttersta ansvaret.

 

En ny grupp bör bestå av minst två tränare som är villiga att ta på sig huvudansvaret i gruppen. För att du ska kunna utbilda dig och leda en grupp behöver du fylla minst 15 år under kalenderåret. Om du som förälder ställer upp som ledare garanteras ditt barn en plats när din medverkan leder till att en ny grupp startar.

 

Boka gärna möte på gymnastikhallen med oss så kan vi visa hur det ser ut, gå igenom vad uppdraget innebär och se om upplägget passar båda parter.

 

En plats för glädje, utveckling och gemenskap

Gymnastikhallen är en plats där man får möjlighet att känna gemenskap, uppleva rörelseglädje, utvecklas motoriskt, bli starkare och smidigare; en plats där barn får lära sig att vänta på sin tur, ha roligt och utvecklas i sin egen takt. Gymnastiken erbjuder dessutom en bra grund till andra sporter, oavsett om man tränar dem samtidigt eller väljer en annan idrott längre fram i livet.

 

- Alla tror att "gympa" är svårt. Jag har kommit in i gymnastiken sent i livet som förälder och vill påstå motsatsen. Med den utbildning man får är det inte svårare än att knåpa ihop ett kvartersfotbollslag. Att bli gymnastikledare är den roligaste utmaning jag tagit mig an. Man får dessutom så mycket glädje tillbaka ifrån barnen, säger tränare, Elisabeth Berglund.

 

Begränsat belastningsregister - krav

Alla våra ledare måste visa upp ett giltigt begränsat belastningsregister från Polisen för att få förmånen att leda våra barn och ungdomar inom våra verksamheter.

 

Intresserad?

Kontakta ledaransvarig för frågor och/eller intresseanmälan!

 

Kvinnlig Artistisk Gymnastik, Manlig Artistisk Gymnastik:

Hanna Lindmark, Telnr: 070-392 37 50

isakssoon_@hotmail.com

 

Bamsegympa & Styrketräning/AMT:

Elisabet Ölund, elisabet.ag@hotmail.com

 

Övriga förslag på inriktningar:

Kontakta någon av ovanstående eller medlem i styrelsen.

 

 
Stort tack till vår huvudsponsor Älvsbyhus och övriga sponsorer som hjälper oss att fortsätta kunna sprida rörelseglädje i kommunen.

Våra träningsgrupper Tove, Eva, Idun och Lasse är döpta efter nya och gamla Älvsbyhusmodeller.
Kolla in Älvsbyhus modeller här:

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/tidigare-husmodeller/
 
Älvsbygymnasternas föreningsoverall och profilkläder

Älvsbygymnasterna och Vera Sport samarbetar kring gymnastik- och profilprodukter. Alla medlemmar i Älvsbygymnasterna har rabatt på Vera Sports alla produkter samt Älvsbygymnasterna:s profilkläder.  Besök Vera Sport och se Älvsbygymnasternas utbud med profilkläder.

verasport.se

Läs mer under rubriken "Beställa profilkläder" här på hemsidan.
Har ni ett spelkonto på Svenska spel så koppla det gärna till Älvsbygymnastena om ni vill sponsra oss.

https://www.svenskaspel.se/grasroten/sok?q=%C3%84lvsbygymnasterna%20%C3%84lvsby%20IF&qc=grasrot