Avgifter 20/21

Medlemsavgift:

100kr/år (jan-dec)

Familjegympa/Bamsegympa:

750kr (10 tillfällen)  + medlemsavgift.

AMT/Styrketräning:

12 kort 500kr + medlemsavgift eller 50kr/gång.

Träningslicens/Tävlingslicens

180kr (okt-sept)

Träningsavgift för träningsgrupper 20/21 (KvAG):

Upp till:        1h/vecka   800kr

Upp till:        2h/vecka   950kr

Upp till:        3h/vecka   1100kr

Upp till:        4h/vecka   1250kr

Upp till:        5h/vecka   1400kr

Upp till:        6h/vecka   1550kr

Upp till:        7h/vecka   1700kr

Upp till:        8h/vecka   1850kr

Upp till:        9h/vecka   2000kr

Upp till:        10h/vecka 2150kr

Följande avgifter betalar en aktiv gymnast i våra KvAG-grupper

-Licensavgift 180kr (Okt-sep)

-Medlemsavgift 100kr (jan-dec)

-Träningsavgift beroende på antal timmar i veckan gruppen tränar.

För träningsgrupper där det går att välja till fler pass/vecka adderas tiden för grundpass och tillval.

Ex. Kostnad för träningsgrupp med 4,5 h/vecka är 1400kr/termin (+medlemsavgift/licens och administrationsavgift )

Sommarträning KvAG

Kostnad för sommarträning -21 är 500kr.

Betalning

Betalning sker via vår betalpartner Billmate och de betalningsmöjligheter föreningen erbjuder är:

• Kortbetalning
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

*) Tänk på att faktura eller delbetalning innebär att Billmate kommer att ta en lätt kreditupplysning.

Observera att om er betalning inte inkommit efter tre påminnelser tappar deltagaren sin plats i gruppen.

Administrationsavgift: För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr

Återbetalning

Föreningen ger möjlighet till två prova på-tillfällen under de två första veckorna för barngympa och KvAG-grupper.

Avhopp meddelas till ansvarig tränare senast tre veckor efter terminsstart för återbetalning av träningsavgift.

Efter tre veckor ges ingen återbetalning av träningsavgift. Tävlingslicens/Träningslicens återbetalas ej.

Våra träningsgrupper Estelle, Tove, Regina, Astrid, Liv och Saga är döpta efter nya och gamla älvsbyhusmodeller.