Beställa profilkläder
Älvsbygymnasternas föreningsoverall Bild: Verasport
Alla som vill handla måste skapa ett eget konto. Följ länken nedan till Webbshoppen.

För att skapa ett konto till din förening hos Veara Sport gör du enligt nedan.
1.  Öppna hemsidan Vera Sports webshop www.verasport.se
2.  Klicka på "Skapa konto" uppe till höger.
3.  Klicka i "Jag vill skapa ny kundprofil"
4.  Fyll i alla uppgifter med rödmarkerad stjärna.
5.  Avsluta med att klicka på spara.
6.  När du är klar med registreringen maila till bestallning@verasport.se att du har skapat en kundprofil så kopplar vi dig till din Älvsbygymnasterna.

Börja handla med föreningsrabatt

När du vill börja handla klickar du på "Logga in" högst upp till höger. Din e-postadress är ditt
användarnamn, och det lösenord du valde när du skapade kontot använder du nu som lösenord. Nu kan du handla precis som vanligt och de priser du ser i webshopen är efter din rabatt. Du ser även priserna på föerningens profilprodukter och kan beställa dem. Observera beställningsdatumen.

Betalningsvillkor
Hämta på Vera Sport i vårt showroom i Spånga. Betala kontant vid hämtning eller få en faktura hemskickad.
Betalkort– om du väljer detta alternativ och har beställt profilprodukter med beställningsdatum, var uppmärksam på beställnings- och leveransdatum så att du är medveten om när leveransen sker.
Faktura 14 dagar– du kan välja att få faktura hemskickad i samband med att varorna skickas – 14 dagars betalningsvillkor.
Delbetalning Klarna– du kan välja att dela upp din betalning 3 – 24 månader enligt information i webshopen.

Profilkläder
(dvs. specialdesignade gymnastikkläder och kläder med tryck som inte är ordinarie lagervara) är beställningsvaror och dessa tar vi hem enligt beställningsdatum som Älvsbygymnasterna har beslutat.

Beställningsdatum: 15 februari, 15 april, 15 maj, 15 september, 15 november.
Leverans sker cirka 4 veckor efter respektive beställningsdatum.
Alla profilkläder är specialdesignade för Älvsbygymnasterna  och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.
Var därför noga med att kontrollera storleken innan du beställer dessa varor.