SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Uppskattat Sommarläger i Älvsbyn
2022-06-28 13:16
Foto: Anders Åberg

Förra helgen fylldes gymnastikhallen på Älvsbyvärken med tolv träningssugna gymnaster från Älvsbyn, Jokkmokk, Arvidsjaur och Umeå. De hade alla lyckats få tag i en av de eftertraktade platserna på Älvsbygymnasternas populära Sommarläger i Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Och vilken helg det blev med glädje, samarbete, gemenskap och nya övningar!

 

Lägret blev snabbt fullsatt och anmälningarna fortsatte att komma in på reservlistan i hopp om att en plats skulle bli ledig för just dem. Nu finns det underlag för ytterligare 1‑2 Sommarläger för gymnaster på nivå Steg 5-7.

 

Älvsbygymnasterna stod för tränarna

Tränarna Linnea Åberg, Jenny Knuts och Linda Jacobsson bjöd både gymnaster och medföljande tränarföräldrar på inspiration under passen. Deltagarna fick träna på alla fyra redskap, från grunder till förövningar och svårigheter, med en del intressanta sidostationer. Lite lek, trampolin och trampett fanns också med på schemat. Gymnasterna var mycket nöjda med helgen.

 

- Blir det fler läger kommer vi, sa en av föräldrarna efteråt.

 

En mötesplats

Älvsbygymnasternas Sommarläger är fortfarande minst sagt populära. Lägren är inte bara en arena för intensiv och rolig gymnastikträning med chans på nya övningar - det är en mötesplats för gymnaster från flera olika föreningar att träffas och tillsammans glädjas och utvecklas.

 

Fler bilder kan ni se i bildgalleriet.

 

SKRIBENT: Brittmari Åberg

 


Nyhetsarkiv
Toppenhelg i Umeå 2024-05-07 16:17
Umeåcupen i gymnastik2022-05-27 09:38
Tävlingen var för kort2021-05-23 20:23
 
Stort tack till vår huvudsponsor Älvsbyhus och övriga sponsorer som hjälper oss att fortsätta kunna sprida rörelseglädje i kommunen.

Våra träningsgrupper Tove, Eva, Idun och Lasse är döpta efter nya och gamla Älvsbyhusmodeller.
Kolla in Älvsbyhus modeller här:

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/tidigare-husmodeller/
 
Älvsbygymnasternas föreningsoverall och profilkläder

Älvsbygymnasterna och Vera Sport samarbetar kring gymnastik- och profilprodukter. Alla medlemmar i Älvsbygymnasterna har rabatt på Vera Sports alla produkter samt Älvsbygymnasterna:s profilkläder.  Besök Vera Sport och se Älvsbygymnasternas utbud med profilkläder.

verasport.se

Läs mer under rubriken "Beställa profilkläder" här på hemsidan.
Har ni ett spelkonto på Svenska spel så koppla det gärna till Älvsbygymnastena om ni vill sponsra oss.

https://www.svenskaspel.se/grasroten/sok?q=%C3%84lvsbygymnasterna%20%C3%84lvsby%20IF&qc=grasrot