SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

En rolig tävlingsstart för Älvsbygymnasterna
2021-10-27 19:31
Älvsbygymnasterna har fin sammanhållning, gymnasterna trivs tillsammans och hejar på varandra. Foto: Emma Isaksson

Första tävlingen på terminen blev Höstcupen i Kiruna dit Älvsbygymnasterna åkte med 15 tävlande plus ledare, domare och föräldrar. En rolig tillställning med gymnaster från Älvsbyn, Arvidsjaur, Jokkmokk, Gällivare och Kiruna.

 

Även i år blev det en individuell tävling, istället för Lagcupen, i Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Nu för Steg 1‑6 igen, vilket var särskilt roligt för gymnasterna på Steg 1‑2 som inte fått tävla på över ett år. Älvsbygymnasterna hade tävlande i alla klasser utom Steg 6.

 

Isabelle och Vera började i höst

Isabelle Norén och Vera Lundmark Brorson är två av de lyckosamma gymnasterna som fick plats i en gymnastikgrupp i Älvsbyn i september. Trots den korta förberedelsetiden stod de redo att tävla. De visade upp fina serier på alla redskap på Steg 1, i sällskap av de tre andra klubbkompisarna på samma steg.

 

Nya utmaningar

Flera av Älvsbygymnasterna fick utmana sig själva lite extra med nya serier sedan sist, och de lyckades bra med det och verkar ha haft roligt. Två tummar upp och "bra" är ett par reaktioner från lördagens tävling.

 

"Rörande att se gemenskapen"

Älvsbygymnasterna har fin sammanhållning, gymnasterna trivs tillsammans och hejar på varandra.

- Det är rörande att se gemenskapen och hur de sitter och myser tillsammans, säger en av tränarna som följde med på tävlingen.

 

 

SKRIBENT: Brittmari Åberg


Nyhetsarkiv
Toppenhelg i Umeå 2024-05-07 16:17
Umeåcupen i gymnastik2022-05-27 09:38
Tävlingen var för kort2021-05-23 20:23
 
Stort tack till vår huvudsponsor Älvsbyhus och övriga sponsorer som hjälper oss att fortsätta kunna sprida rörelseglädje i kommunen.

Våra träningsgrupper Tove, Eva, Idun och Lasse är döpta efter nya och gamla Älvsbyhusmodeller.
Kolla in Älvsbyhus modeller här:

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/tidigare-husmodeller/
 
Älvsbygymnasternas föreningsoverall och profilkläder

Älvsbygymnasterna och Vera Sport samarbetar kring gymnastik- och profilprodukter. Alla medlemmar i Älvsbygymnasterna har rabatt på Vera Sports alla produkter samt Älvsbygymnasterna:s profilkläder.  Besök Vera Sport och se Älvsbygymnasternas utbud med profilkläder.

verasport.se

Läs mer under rubriken "Beställa profilkläder" här på hemsidan.
Har ni ett spelkonto på Svenska spel så koppla det gärna till Älvsbygymnastena om ni vill sponsra oss.

https://www.svenskaspel.se/grasroten/sok?q=%C3%84lvsbygymnasterna%20%C3%84lvsby%20IF&qc=grasrot