SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Premiär för Vinterettan i Älvsbyn
2024-02-13 17:33
Fyra gymnaster från Älvsbygymnasterna deltog i premiären av Vinterettan.

 Fyra Älvsbygymnaster kom till start vid premiären av den nya tävlingen Vinterettan som denna gång arrangerades i Älvsbyn av Älvsbygymnasterna.

 

Vinterettan är en del av ett nytt tävlingsupplägg inom norra gymnastikregionen, att arrangera separata och mindre tävlingar för gymnaster på Steg 1. Tävlingen kommer att gå två gånger per år och rotera mellan Älvsbyn, Luleå och Arvidsjaur.

 

Älvsbygymnasterna hade roligt

Till söndagens tävling i Kvinnlig Artistisk Gymnastik var gymnaster från just Älvsbyn, Arvidsjaur och Luleå inbjudna. Totalt deltog 19 gymnaster. Älvsbygymnasterna hejade på varandra och hade jätteroligt på tävlingen. Redskapsmässigt var Hanna Lundström nöjdast med hopp, Agnes Brännström med barr, Elma Johansson med bom och Alma Westbom med fristående.

 

- Det är kul med tävling på hemmaplan, skönt att det går snabbare och att man inte behöver åka så långt, säger tränare Emelia Lundberg.

 

Snabb tävling

Tävlingen flöt på bra och efter cirka två timmar var allt från uppvärmning och tävling till prisutdelning klart och alla gymnaster hade fått medalj och diplom för sitt deltagande.

 

- Det har gått bra, säger tävlingsansvarig Emma Isaksson. Det är roligt att arrangera så att alla får chans att delta, träffa varandra och öka gemenskapen föreningar emellan.

 

SKRIBENT: Brittmari Åberg


Nyhetsarkiv
Umeåcupen i gymnastik2022-05-27 09:38
Tävlingen var för kort2021-05-23 20:23
 
Stort tack till vår huvudsponsor Älvsbyhus och övriga sponsorer som hjälper oss att fortsätta kunna sprida rörelseglädje i kommunen.

Våra träningsgrupper Tove, Eva, Idun och Lasse är döpta efter nya och gamla Älvsbyhusmodeller.
Kolla in Älvsbyhus modeller här:

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/

https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/tidigare-husmodeller/
 
Älvsbygymnasternas föreningsoverall och profilkläder

Älvsbygymnasterna och Vera Sport samarbetar kring gymnastik- och profilprodukter. Alla medlemmar i Älvsbygymnasterna har rabatt på Vera Sports alla produkter samt Älvsbygymnasterna:s profilkläder.  Besök Vera Sport och se Älvsbygymnasternas utbud med profilkläder.

verasport.se

Läs mer under rubriken "Beställa profilkläder" här på hemsidan.
Har ni ett spelkonto på Svenska spel så koppla det gärna till Älvsbygymnastena om ni vill sponsra oss.

https://www.svenskaspel.se/grasroten/sok?q=%C3%84lvsbygymnasterna%20%C3%84lvsby%20IF&qc=grasrot