Kristallcupen Luleå 10/11 2018
Bild 1: Melody Granberg på bom.

Bild 2: Maja Sjögren på bom.

Bild 3: Astrid Öberg i blå dräkt (tredjeplats steg 3), Elin Sjöberg (segrare steg 3) i grön dräkt till höger och Hilma Lindahl (andraplats steg 4) i grön dräkt till vänster.

Bild 4: Gruppbild på alla deltagande gymnaster i steg 1-4.

Bild 5: Anna Nilsson på förstaplats och Linnéa Åberg på andraplats, mångkamp 15+.

Bild 6: Donja Nialepka och Alma Granström på förstaplats och Elsa Lundberg på tredjeplats.

Bild 7: Anna Nilsson fristående.

Bild 8: Alla deltagande gymnaster i JDM och 15+.

Bild 9: Linnéa Åberg, fristående.

Foto: Ida-Linn Näzelius

JDM i Luleå 11/11 2017
Bild 1: Nöjda och glada efter dagens tävling. Från vänster Jonna Grahn, Elsa Lundberg, Elvira Nilsson, Emilia Grahn, Minou Boman och Frida Engman.
Bild 2: Det var nervöst inför första tävlingen med fria serier för de fyra debutanterna.

Foto: Ann-Sofie Boman
Kristallcupen 3/3 2018

Fler bilder (+8) >>

Lagcupen i Kiruna 15/10 2017
Bild 1: 23 nöjda Älvsbygymnaster
Bild 2: Axelstående, Jonna Grahn under bomprogrammet.
Bild 3: Brygga, Jonna Grahn under bomprogrammet.
Bild 4: Tävlingsdag fylld med nerver, gemenskap och många flätor.
Bild 5 & 6: Pärlorna, dagens vinnare i klass 2. F.v. Emilia Grahn, Minou Boman, Jonna Grahn, Alma Granström och Elvira Nilsson.
Bild 7: Nöjda gymnaster i lag Smaragderna, f.v. Elsa Nilsson, Maja Sjögren, Hilma Lindahl och Amanda Lundgren.
Bild 8: Elvira Nilsson – klar för start.
Höstcupen 7/10 -17
Ladda album (+3 bilder) >>
Bild 1: Benjamin Myrestam, Yuri Esveev och Emil Espling samtliga tävlande på RM3.
Bild 2: Olof Antti på bygelhäst.
Bild 3: Från vänster; Emil Espling, Axel Eriksson, Samuel Sjöberg, Erik Berglund, Jack Efverström, Jakob Sandberg, Harry Wennberg, Olof Antti, Aaron Wennberg, Kasper Radquist, Yuri Esveev, Benjamin Myrestam. Främre raden fr vä; Emil Taavo, Leo Strålberg, Harry Lindgren, Linus Wilhelmson, Douglas Nyberg och Edgar Eriksson.

Foto:
Karin Efverström
Anatoli Cup 3/6-17
Ladda album (+15 bilder) >>

Barentskampen 27/5-17
Ladda album (+2 bilder) >>
1. Linnea på barr. 2. Barentslaget 2017. Foto: Anders Åberg

Norrskenscupen 13/5-17
Ladda album (+10 bilder) >>
Foto: Anders Åberg.

SM, MAG
Ladda album (+4 bilder) >>